Concurs de Contes Breus sobre Europa 2014 amb 2 premis de 500 Euros – Encara hi sou a temps! (fins el 30/10/14)

Concurs de Contes Breus sobre Europa 2014 amb 2 premis de 500 Euros – Encara hi sou a temps! (fins el 30/10/14)

El Consell Català del Moviment Europeu i la Diputació de Barcelona convoquen la Cinquena Edició dels Premis ‘Contes Breus sobre Europa 2014’ de la Diputació de Barcelona

 

Concurs de contes breus sobre Europa 2014

El Consell Català del Moviment Europeu i la Diputació de Barcelona, en col•laboració amb EuropeDirect Barcelona i les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, convoquen la cinquena edició dels Premis “Contes breus sobre Europa 2014”. L’objectiu és premiar els relats que contribueixin a:

  • Difondre i donar a conèixer les diferents realitats, els valors i els ideals europeus;
  • Reflexionar sobre els avantatges de ser ciutadà/ana europeu;
  • Il•lustrar experiències viscudes o inventades, en el marc de la convivència de l’espai comunitari europeu.

La participació està oberta a persones físiques residents en qualsevol municipi de Catalunya: Categoria joves: d’entre 12 i 18 anys no complerts. Categoria adults: a partir de 18 anys. Els contes, que seran anònims, poden ser escrits en català o castellà. Cada candidat/a només podrà presentar una obra a concurs i s’haurà d’enviar, juntament amb una instància de sol•licitud disponible a la pàgina web www.ccmeur.cat, a la seu del Consell Català del Moviment Europeu a Barcelona, per correu certificat (opció recomanada) a: Via Laietana, 14 08003 Barcelona; o bé, presentar físicament, dins el termini establert, a la seu del Consell Català del Moviment Europeu a Barcelona, a l’adreça esmentada abans. El termini de presentació de les obres serà des del 9 de maig fins el 30 d’octubre de 2014 a les 14.00 hores.  

downloadDescarregar les bases del concurs downloadDescarregar el cartell downloadDescarregar la Instància